Son günlerde sitemiz üzerinden başka bir siteye kullanıcı çekme amaçlı olarak haberler yazılıp ayrıntılar detaylar xxxxx.net sitesinde gibi reklam yapılmaktadır.
Dark_angel bu nedenle siteden uzaklaştırılmıştır. Reklamı yapılan bu sitede Dreamboy ve arkadaşları tarafından açılmıştır başarılı bir çalışma olmasını dilerim ancak sitelerine kullanııcı çekmek için sitemi kullanmalarına izin veremem.
Bu gibi reklam yaptığını tespit ettiğim kullanıcıların sitemizden uzaklaştırılacağını belirtmek isterim...
Ayrıca siteye giren kişilerin mutlaka virüs programı kullanmalarını tavsiye ederim düşük riskli virüs barındırıyor site
Bloodhound.Exploit.196
Risk Level 1: Very Low
http://securityresponse.symantec.com...080702-2357-99
Saygılarımla
ya eet bnde girmei denedm bi kç kere virüsten ötürü sokmadı siteye beni güvnlk sistemim
Konu ikenancy tarafından (07.04.2009 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.
IKE
Arkadaşlar site virüslü girmeyin yazık PC'nize "Truva Atı" virüsü var!
Mesajınızda;
Mail Adresinizi veya Telefon Numarası verirseniz,
Küfür ederseniz,
Konuyla alakasız bir başlık atarsanız,
Mesajınızın tamamını büyük harfler
veya
puntolar kullanarak yazarsanız,
Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ
dark_angel sitesi daha yeni olduğu için zamanla herşeyin daha iyi yapacağını düşünüyoru m. admin hem açıklama hemde bilgi amaçlı açtığı konuda yardımcısı pegoşun sakın girmeyin diye seslenmesi bence pegoşun kendisinde virüs taşıdığını gösterir.saygılar
Konu dreamboy tarafından (08.04.2009 Saat 09:38 ) değiştirilmiştir.
eĞLenCeYe hAzıR oLuN...
Selam Dreamboy ;
Pegoş 'un sakın girmeyin uyarısı virus olduğu içindir. İşletim sisteminizde virus programı varsa bu uyarıyı almanız mümkündü r. Aynı uyarıyı ikenancy de almış. Bu pegoş 'un işletim sisteminde değil ilgili sitede virüs olduğu anlamına gelmektedir. İşletim sistemleri ile ilgili olarak pek bir bilgin yok sanırsam
aynı virüsler http://www.otuzikincikat.com/ sitesindede mevcuttur. bu site ile ilgili olan başlıklarda silinicektir.
Bloodhound.Exploit.196
Risk Level 1: Very Low
http://securityresponse.symantec .com...080702-2357-99
evet girince dıt dıt dıt dıt ötüyo ve kapaniyo site
bu sitede birşey yok![]()
giden yoLunu..
kaLan yerini biLsinLucinda Sommer
Ben rastlamadım virüse fakat yınede bılgılendırdığınız iyi oldu! Çünkü Ne olur olmaz yine format atmak zorunda kalmayayım! Teşekkürler
[quote=kum_prensi_18;15027 2]Ben rastlamadım virüse fakat yınede bılgılendırdığınız iyi oldu! Çünkü Ne olur olmaz yine format atmak zorunda kalmayayım! TeşekkürlerBen de yeni girdim.Virüs mirüs yok.İsteyen girsin , bence.Olmadı korkan kondom takıp girsin.İki kez isteyen girsin demem uçangay den uçurulmama yol açar mı bilmem artık...
konuşmasını bilmeyenler susmasını öğrenmeli...
Bu site Temiz (:
Follow me !
Bu Konuyu Paylaşın !